Σάββατο 25 Μάρτιος 2017
Εγγραφή
* Το πεδίο αυτό είναι απαραίτητο Απαιτούμενο πεδίο | Αυτό το πεδίο ΕΙΝΑΙ ορατό στο προφίλ Πεδίο ορατό στο προφίλ σας | Αυτό το πεδίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ορατό στο προφίλ Το πεδίο δεν είναι ορατό στο προφίλ σας | Πληροφορίες για: ? : Περιγραφή πεδίου: Βάλτε το ποντίκι σας πάνω στο εικονίδιο Πληροφορίες: Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο

Υπεύθυνη δήλωση ορων συμμετοχής
 
Με την αίτηση εγγραφης μου στο www.priveclub.eu δηλώνω υπεύθυνα ότι :


-Γνωρίζω ότι το www.priveclub.eu απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ΕΝΗΛΙΚΑ ζευγάρια
-Είμαι ενήλικος και έχω συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας μου
-Γνωρίζω ότι η ιστοσελίδα στην οποια ζητω να εισέλθω ,περιέχει φωτογραφίες και κείμενα με σεξουαλικό περιεχόμενο για αυτό η πρόσβαση σε αυτό ΑΠΑΙΤΕΙ να είμαι 18 ετών και μεγαλύτερος.
-Εισερχόμενος στο ανωτέρω site, αποδέχομαι ότι είμαι ενήλικο άτομο άνω των 18 ετών, τυχούσα δε δήλωση ανακριβών στοιχειων που αφορούν την ηλικία μου μπορεί να σημαίνουν ΠΑΡΑΒΑΣΗ νομου είτε Εθνικού ,είτε Ευρωπαϊκού είτε Διεθνούς .
-Συμφωνώ και αποδέχομαι, ότι δεν θα επιτρέψω η θα διευκολύνω σε άλλο άτομο που είναι ανήλικο, δηλαδή κάτω των 18 ετών την πρόσβαση στο περιεχόμενο της ανωτέρω ιστοσελίδας.
-Συμφωνώ και αποδεχομα ότι δεν θα επιτρέψω την πρόσβαση στο site σε άτομα τα οποια δεν συμφωνούν και ενοχλούνται από το περιεχόμενο του!
- Συμφωνώ και αποδέχομαι ότι δεν θα αντιγράψω και δεν θα αναδημοσιεύσω οπουδήποτε, οποιοδήποτε περιεχόμενο της ιστοσελίδας ( φωτογραφίες ,κείμενα ανακοινώσεις κλπ) γνωρίζοντας ότι αυτό μπορεί να αποτελεί παραβίαση της Εθνικής, της Ευρωπαϊκής και της Διεθνούς Νομοθεσίας.
-Η συμμετοχη μου στις λειτουργίες του
www.priveclub.eu (δημοσίευση κειμενων,φωτογραφιών) γίνεται μονο μετά από δικη μου επιλογή ,και απηχεί δικες μου απόψεις, για τις οποιες και φέρω την αποκλειστική ευθύνη.
-Το
www.priveclub.eu επιτρέπεται μονο για νομιμους σκοπούς,ενταμιευση σε αυτό πληροφοριών κάθε μορφής, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ την Ελληνική η την Ευρωπαϊκή η την Διεθνή νομοθεσία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ .
-Το
www.priveclub.eu διατηρεί εξ ολοκληρου το δικαίωμα του, να απορρίπτει και όπως εκείνο αποφασίζει ,οποιονδήποτε χρηστη παραβιάζει τους ανωτέρω ορους χωρίς απολύτως καμια προειδοποηση.
 
Εφόσον συμφωνείτε με τους παραπάνω ορους,μπορείτε να προχωρήσετε με την εγγραφη σας,συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεια και κλικαροντας το κουτάκι accept με το οποιο αποδέχεστε τους ορους συμμετοχής της ιστοσελίδας.
 
 

ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ: Επιλέξτε το ψευδώνυμο σας (user name) με το οποιο θα κάνετε είσοδο και θα εμφανίζεστε σαν μέλος στην ιστοσελίδα.

 

E-MAIL: Γράψτε το e-mail σας το οποιο θα πρέπει να είναι απαραίτητα έγκυρο, διότι μέσω αυτού οι διαχειριστές θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας και να σας ενημερώσουν για ότι αφορά την εγγραφη σας .

 

ΚΩΔΙΚΟΣ: Επιλέξτε τον προσωπικό σας κωδικό με τον οποιο θα εισέρχεστε στην ιστοσελίδα.

 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ: Ξαναγράψτε τον κωδικό που δηλώσατε στο προηγούμενο πεδίο.


SKYPE: Γράψτε οπωσδήποτε την διεύθυνση που χρησιμοποιείται στο Skype ,έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ,με σκοπό την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποδοχής της αιτήσεως σας.


Παρακαλούμε για τα πεδίο ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ να χρησιμοποιήσετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες .Επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε να θυμάστε το ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ (USER NAME ) και τον ΚΩΔΙΚΟ σας διότι με αυτά τα στοιχεια θα μπορέσετε να εισέλθετε στην ιστοσελίδα σε περίπτωση που η αίτηση εγγραφη σας γίνει αποδεκτη.

* Το πεδίο αυτό είναι απαραίτητο Αυτό το πεδίο ΕΙΝΑΙ ορατό στο προφίλ Πληροφορίες για: Όνομα Χρήστη : Πληκτρολογήστε ένα έγκυρο όνομα χρήστη. Χωρίς κενά, με τουλάχιστον 3 χαρακτήρες και να περιέχει 0-9,a-z,A-Z
Αυτό το πεδίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ορατό στο προφίλ Πληροφορίες για: Κωδικός : Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και περιέχει μικρά και κεφαλαία γράμματα, αριθμούς και ειδικά σύμβολα
Αυτό το πεδίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ορατό στο προφίλ Πληροφορίες για: Επαλήθευση Κωδικού : Εισαγάγετε έναν έγκυρο κωδικό πρόσβασης. Χωρίς κενά, τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και περιέχει μικρά και κεφαλαία γράμματα, αριθμούς και ειδικά σύμβολα
* Το πεδίο αυτό είναι απαραίτητο Αυτό το πεδίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ορατό στο προφίλ Πληροφορίες για: E mail : Παρακαλώ συμπληρώστε μία έγκυρη διεύθυνση  e-mail. Θα σταλεί ένα e-mail επιβεβαίωσης σε αυτή τη διεύθυνση.
Αυτό το πεδίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ορατό στο προφίλ Πληροφορίες για: Skype  : <p>Παρακαλούμε εισάγετε το skype id που χρησιμοποιείται.</p>
 

Μετά την καταχώρηση της εγγραφης σας,θα λάβετε ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε, στο οποιο θα πρέπει να επαληθεύσετε το e-mail σας. Αφού γίνει η επαλήθευση, οι διαχειριστές θα λάβουν την αίτηση εγγραφης σας και κατόπιν θα σας αποστείλουν ένα πλήρες ενημερωτικό email ,σχετικά με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε η αίτηση σας να γίνει αποδεκτη.


Ευχαριστούμε,

Prive Club
Administrators team...

* Το πεδίο αυτό είναι απαραίτητο Απαιτούμενο πεδίο | Αυτό το πεδίο ΕΙΝΑΙ ορατό στο προφίλ Πεδίο ορατό στο προφίλ σας | Αυτό το πεδίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ορατό στο προφίλ Το πεδίο δεν είναι ορατό στο προφίλ σας | Πληροφορίες για: ? : Περιγραφή πεδίου: Βάλτε το ποντίκι σας πάνω στο εικονίδιο Πληροφορίες: Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο
  • Δημιουργία λογαριασμού